Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertor Deye Hibrid 20kW 2xMPPT SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14497 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Invertor Deye Hibrid 20kW 2xMPPT SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2
Injectie in reteaua nationala (EN50549-1)
Display color + Touchscreen
Port comunicatie CAN/RS485
Functie paralel
Conexiune generator sau directionare surplus din PV
6 perioade programabile pentru incarcare/descarcare acumulator
Functioneaza cu sau fara acumulatori
Intrare de 26000W de la panouri
Putere iesire 20kW Trifazat
Modul WiFi inclus, cu aplicatie gratuita
Garantie 5 ani.

Descriere produs Invertorul este potrivit pentru uz rezidential, maximizand rata de autoconsum de energie solara si crescand impedanta energetica. In timpul zilei, sistemul fotovoltaic genereaza energie electrica care va fi furnizata initial sarcinilor. Apoi, excesul de energie va incarca bateria sau va fi livrat in retea. Invertorul indeplineste standardul EN50549-1, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat cu succes pentru a deveni prosumator. Bateria poate fi incarcata si de generatorul diesel pentru a asigura alimentarea neintrerupta in caz de intrerupere a retelei. Este echipat cu port RS485/CAN pentru comunicarea bateriei.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd., fondata in 2007, cu un capital social de 300 de milioane RMB, este una dintre intreprinderile de inalta tehnologie din China si o filiala a Grupului Deye. Cu o suprafata a fabricii de peste 15.000 si echipamente complete de productie si testare, Deye a devenit un jucator important pe piata globala a invertoarelor solare. Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. este dedicata furnizarii de solutii complete de sisteme de energie fotovoltaica, inclusiv solutii pentru centrale electrice rezidentiale si comerciale.

De asemenea, Deye ofera dispozitivul potrivit pentru fiecare aplicatie: pentru toate tipurile de module, pentru retele de conectare la retea si de sine statatoare, precum si pentru sisteme hibride cu invertor, pentru sisteme mici si sisteme comerciale din gama Megawatt. Printre acestea, puterea invertorului PV conectat la retea variaza de la 1,5-110kW, invertorul hibrid 3kW-50kW si microinvertorul 300W-2000W. Ca companie orientata spre tehnologie, Deye s-a angajat intotdeauna sa cerceteze si sa dezvolte noi tehnologii de ultima ora pentru a oferi produse eficiente si fiabile. De exemplu, Deye adopta topologia cu trei niveluri de tip T si algoritmul SVPWM imbunatatit pentru a imbunatati in continuare eficienta conversiei cu 0,7% in comparatie cu SPWM obisnuit.

Specificatii General
Greutate 40 kg
Dimensiuni 65 x 55 x 45 cm
Intrare acumulator
Curent maxim incarcare DC 37A
Intrare PV
Putere PV Max 26000W PV Max VOC 1000VDC
Tensiune MPPT 150-850VDC AC Output
Injectie retea Da
Putere 20KW
Tip Hibrid, Trifazat
Comunicare Conexiune RS232, WiFi
Fisa tehnica completa.

Garantie: 5 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura