Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertor hibrid trifazat Deye 10 kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12208 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Invertor hihrid Deye 10 kW trifazic - 48V - 2 mppt SUN 10-SG este un invertor hibrid trifazat de conceptie moderna, proiectat sa functionea atat ON-GRID, dar si conectat la un sistem de baterii de 48V, asigurand astfel un sistem complet, sigur si fiabil.

Bazat pe un sistem inovator cu doua regulatoare tip MPPT, accepta un raport incarcare / putere de 1:3, facilitand astfel instalarea unui numar sporit de panouri. In plus, pentru a limita efectele dezechilibarii intre faze suporta la iesirea de AC un consum sporit pe una din faze de plus 50%. Invertorul este potrivit pentru uz rezidential, maximizand rata de autoconsum si crescand astfel independenta energetica. In timpul zilei sistemul fotovoltaic genereaza energie electrica pentru nevoile consumatorilor, iar restul de energie va incarca bateria sau va fi livrat in retea.

Pentru ca invertorul suporta standardul EN50549-1 poate fi utilizat cu succes pentru a deveni prosumator, fiind acreditat de catre ANRE. Datorita platformei de monitorizare inteligenta on-line, invertoarele hibride Deye accepta oprire, setarea si actualizarea de firmware de la distanta, ceea ce faciliteaza operarea si intretinerea sistemului fotovoltaic.

Caracteristici:
- injectie in reteaua nationala
- display color + touchscreen
- port de comunicatie CAN/RS485
- functie paralel
- functioneaza cu sau fara acumulatori
- intrare PV: 13.000W
- putere nominala: 10kW trifazic
- modul Wi-Fi inclus cu aplicatie gratuita
- garantie 5 ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura