Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertor Axpert II Max 48V / 8000 W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6758 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Invertoarele Axpert  sunt produse de catre compania Voltronic din Taiwan si vin in Europa inscriptionate cu brandul PlusEnergy.

Compania producatoare nu vinde niciun produs sub brandul propriu ci produce doar pentru distribuitorii lor autorizati: MPPSolar, Effekta, Voltacon, etc. Cu o putere de 8 kW este facut pentru a face fata oricarei provocari si oricarei cerinte, fara costuri suplimentare sau alte complicatii.

Vrei sa incarci un automobil electric? Se poate! Ai o casa moderna, echipata full electric? Face fata! Iti este frica sa nu plece prea multi consumatori odata si sa apara avarii? Uita de griji! Iar daca nu este destul... afla ca se pot monta pana la sase astfel de invertoare (monofazic sau trifazic), asa ca poti linistit sa consumi cat de mult doresti Invertoarele din seria MAX (din care face parte si acest model) reprezinta ultimele aparitii in gama de invertoare off-grid cu iesire de 220-240V si ofera cea mai cuprinzatoare lista de functii disponibile pe un invertor pana in prezent. Modelul din descriere este cel mai mare, dar exista si un frate mai mic de 8 kW, care s-a dovedit a fi un produs foarte cautat si apreciat.

In plus, seria MAX este dotata cu kit-ul paralel inca din fabrica, deci nu este nevoie sa achizitionati nimic altceva daca doriti sa folositi mai multe astfel de invertoare in regim monofazic sau trifazic. De asemenea, functia de monitorizare wireless se face acum prin reteaua WIFI, care este mai sigura si nu limiteaza raza scurta de lucru a modulelor tip Bluetooth.

O caracteristica unica pentru seria MAX II este ECRANUL COLOR , care indica foarte usor utilizatorului in mod simultan majoritatea parametrilor de functionare importanti. Invertoarele din seria MAX suporta un numar de maxim de 6 unitati puse in regim paralel, monofazic sau trifazic.

CARACTERISTICI:

Ecran color!!! Intrare fotovoltaica ridicata pana la 500V (Voc)
Putere nominala: 80000W / 48V
Suport paralel pana la 6 unitati
Kit paralel incorporat pe modelul 48V
Functionare fara baterie (dor in modul unitar)
Transmitator WIFI incorporat pentru monitorizarea datelor de pe smartphone-uri
Sincronizare prin cablu cu bateriile Lithiu tip Pylontech
Releu pentru automatizare generator incorporat
Ecran LCD detasabil
Iesire cu unda sinusoidala pura cu generator de inalta frecventa Incarcator solar MPPT max 120A incorporat

Optiuni complete de programare

Tensiune de incarcare reglabila in regim boost / float Software GRATUIT de monitorizare

Specificatii tehnice:

- tensiune de lucru - 48V
- putere nominala 8kW, dublu pentru 5 sec.
- consum in gol - aprox. 1,5A
- curent intrare panouri - 18A
- curent incarcare - 120A x 2 MPPT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura